×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Charlie Sheen is fiscus 5 miljoen schuldig

01.05.2018 -

Charlie Sheen heeft een flinke betalingsachterstand bij de Amerikaanse belastingdienst. De 52-jarige acteur moet nog bijna 5 miljoen dollar (4,1 miljoen euro) overdragen aan de fiscus.


Volgens The Blast, die rechtbankpapieren in handen heeft, gaat het om achterstallige belastingen over het jaar 2015. In dat jaar maakte Charlie bekend dat hij hiv heeft. Sindsdien leeft de acteur een teruggetrokken leven.

Dat Charlie wellicht in de financiële problemen zit, verklaart waarom hij eerder deze maand zijn villa in Los Angeles te koop heeft gezet. Sheen vraagt 9.999.999 dollar (8,2 miljoen euro) voor de riante woning.

Sheen verdiende op het hoogtepunt van zijn carrière 1,8 miljoen dollar (bijna 1,5 miljoen euro) per aflevering van Two and a Half Men. Hij was daarmee de best betaalde televisieacteur.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties