Placeholder

Nog een laatste vakantie voor gezin André

Het nieuws kwam afgelopen weekend naar buiten dat André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg uit elkaar zijn. De twee bevestigden het nieuws, nadat het al een tijdje door de geruchtenmolen ging, zelf. Maar, het stel gaat wel samen met zoontje André Jr. nog even genieten van een laatste, welverdiende vakantie.

Dat wordt duidelijk aan de hand van de social media-kanalen van de twee. Zij gaan samen genieten van rust, zon, zee en strand als gezinnetje. 

André schrijft op zijn Instagram blij te zijn dat er nog een vakantie in zit met zijn gezin: 'Vanaf morgen begint onze welverdiende vakantie. Zo aan toe. En fijn dat we dit samen met elkaar gaan houden, Monique!'

Monique plaatste op haar beurt een video met daarbij de tekst: 'Bijna!', wat erop duidt dat ook zij uitkijkt naar de vakantie met haar 'gezin'.

André en Monique maakten afgelopen weekend aan Shownieuws bekend dat zij uit elkaar zijn omdat het niet lekker loopt en er 'te veel spanningen zijn': 'Normaal neem je dan een pauze van je werk en dat is voor André niet mogelijk. Hij heeft dus een pauze van zijn gezin genomen', aldus Monique.

 (Bron: Instagram Monique Westenberg)