Geer ‘op boevenpad’ met Humberto

Gerard Joling en Humberto Tan kwamen elkaar per toeval tegen in Amsterdam en kwamen samen in een behoorlijk bizarre situatie terecht.

'Ik kom hier per toeval Humberto Tan tegen. En het rare is, de deur van dit restaurant staat gewoon open. Om kwart voor een 's nachts. Dat houdt dus in dat iedereen hier naar binnen kan lopen', begint Geer vol ongeloof zijn verhaal.

Humberto Tan vervolgt: 'Het alarm van dit restaurant is af gegaan. De deuren staan open en dat is heel raar. Dus ik heb 112 gebeld. Nu blijf ik wachten tot de politie komt'.

'Dan blijf ik ook tot de politie komt', besluit Gerard vol spanning. De twee heren staan vervolgens samen te wachten tot de hulpdiensten komen om de situatie even goed te bekijken. Uiteindelijk loopt alles goed af en blijkt het allemaal mee te vallen.

Maar het is nog niet klaar voor de heren. Als zij vervolgens hun auto's uit de parkeergarage willen halen, gaat ook daar het alarm af. 'Hoe is het mogelijk?', aldus een relatief gefrustreerde Gerard. Uiteindelijk loopt alles met een susser af en kunnen de heren rustig naar huis.