×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geer 'op boevenpad' met Humberto

26.04.2018 -

Gerard Joling en Humberto Tan kwamen elkaar per toeval tegen in Amsterdam en kwamen samen in een behoorlijk bizarre situatie terecht.


'Ik kom hier per toeval Humberto Tan tegen. En het rare is, de deur van dit restaurant staat gewoon open. Om kwart voor een 's nachts. Dat houdt dus in dat iedereen hier naar binnen kan lopen', begint Geer vol ongeloof zijn verhaal.

Humberto Tan vervolgt: 'Het alarm van dit restaurant is af gegaan. De deuren staan open en dat is heel raar. Dus ik heb 112 gebeld. Nu blijf ik wachten tot de politie komt'.

'Dan blijf ik ook tot de politie komt', besluit Gerard vol spanning. De twee heren staan vervolgens samen te wachten tot de hulpdiensten komen om de situatie even goed te bekijken. Uiteindelijk loopt alles goed af en blijkt het allemaal mee te vallen.

Maar het is nog niet klaar voor de heren. Als zij vervolgens hun auto's uit de parkeergarage willen halen, gaat ook daar het alarm af. 'Hoe is het mogelijk?', aldus een relatief gefrustreerde Gerard. Uiteindelijk loopt alles met een susser af en kunnen de heren rustig naar huis.

 

Foto: © Still video

Reacties