×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Markle vertrekt met huwelijk uit tv-serie

26.04.2018 -

De aanstaande vrouw van de Britse prins Harry, Meghan Markle, was in de VS voor het laatst te zien als actrice in de tv-serie Suits. De zevende jaargang van de serie over advocaten in New York eindigde deze week in de aflevering Good-Bye met het huwelijk van Rachel Zane, gespeeld door Markle, en Mike Ross, gespeeld door Patrick Adams.


De 36-jarige Markle trouwt 19 mei met de Britse prins Harry in Windsor Castle bij Londen. Het wordt volgens de BBC een schitterende en sprookjesachtige huwelijksplechtigheid en niet te vergelijken met het haastige tv-huwelijk van Zane en Ross.

Markle is geen actrice meer, want ze is 'een nieuw hoofdstuk begonnen' met de 33-jarige prins. De serie Suits overleeft haar vertrek, want er komt een achtste seizoen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties