×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waylon verliest terrein bij bookmakers

24.04.2018 -

De Europese bookmakers houden steeds minder rekening met een songfestivaloverwinning van Waylon. Zijn lied Outlaw In 'Em staat deze week op een gemiddelde veertiende plaats, zo blijkt uit de noteringen van de diverse wedkantoren. De bookmakers verwachten wel dat de Nederlander de grote finale op 12 mei haalt.


Met nog ruim 2,5 week te gaan voordat het songfestival losbarst in Portugal staat Israël met zangeres Netta Barzilai nog altijd fier aan kop. Haar liedje Toy, geïnspireerd op de #metoo-discussie, is al sinds 11 maart favoriet bij de bookmakers. Het nummer, waarin Barzilai diverse kipgeluiden produceert, is een van de opvallendste inzendingen van dit jaar.

Ander populaire inzendingen zijn van Bulgarije, Tsjechië, Australië en Frankrijk. Het Eurovisiesongfestival vindt dit jaar plaats op 8, 10 en 12 mei.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties