×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul Rabbering en Krystl uit elkaar

23.04.2018 -

NPO Radio 2-dj Paul Rabbering en zangeres Krystl hebben een punt achter hun relatie gezet. De twee zijn zes jaar bij elkaar geweest.


Krystl deelde het 'verdrietige nieuws' op haar Instagram-pagina. 'Paul en ik zijn uit elkaar.. Het voelt ergens een beetje gek om het hier zo te schrijven, maar mensen vragen toch geregeld naar ons en ik heb hier ook vaak foto's van ons samen gepost waar jullie altijd heel lief op reageerden. Daarom wil ik dit ook met jullie delen', schrijft ze.

'We hebben een waanzinnige mooie tijd gehad samen en het is nu natuurlijk nog moeilijk om dat los te laten', aldus Krystl, die daarmee laat doorschemeren dat de breuk nog vers is. 'Ik geloof heel erg dat dingen gebeuren met een reden en dat het leven me uitdaagt. Dat er niks is wat ik niet aankan en het me sterker zal maken als mens. Maar voor nu is het gewoon heel verdrietig.'

Paul en Krystl woonden samen in Amsterdam. In november verschenen ze nog samen in Eigen Huis en Tuin, toen hun dakterras werd opgeknapt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties