×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Macaulay Culkin is kluizenaar rond kerstmis

23.04.2018 -

Macaulay Culkin verschanst zich aan het einde van het jaar in zijn huis. De 37-jarige Home Alone-ster vertelde vandaag op de bank bij Ellen DeGeneres dat hij op die manier opdringerige fans probeert te ontwijken.


Ieder jaar worden de populaire kerstfilms van Home Alone uitgezonden en ieder jaar krijgt Macaulay het verzoek om zijn iconische schreeuw uit de films te herhalen. 'Ik ga dan absoluut niet naar buiten', liet de voormalig kindster weten. 'Het is dan Macaulay-seizoen. Ik probeer rond die tijd van het jaar steeds minder naar buiten te gaan'.

Culkin vindt het jammer dat hij nog altijd overal wordt herkend: 'Het is een vloek en een zegen. Ik kan elk restaurant binnenlopen zonder reservering, maar als ik daar ben, staart iedereen naar mij'.

Macaulay was niet alleen te zien in de eerste delen van Home Alone. De acteur maakte in zijn kindertijd zo'n veertien films in zes jaar tijd. Toen hij achttien jaar werd, mocht hij hiervan de vruchten plukken. Hoewel hij niet wil onthullen hoeveel geld hij heeft, zegt Culkin wel dat hij dankzij zijn fortuin 'alles als een hobby kan zien'.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties