×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

DiCaprio op vakantie met nieuwste vriendin (20)

23.04.2018 -

Leonardo DiCaprio viert vakantie. Dit doet de 43-jarige acteur samen met zijn moeder, zijn nieuwste vriendin en een paar vrienden op het afgelegen Frans-Polynesische eiland Tetiaroa, weet New York Post.


Leo, die op modellen valt en bijna elke maand een nieuw liefje lijkt te hebben, wordt dit keer vergezeld door het 20-jarige Argentijnse model Camila Morrone (zie foto, bron: Instagram). Ook zijn moeder Irmelin en Shutter Island-producent Mike Medavoy en zijn vrouw Irena zijn van de partij.

Het gezelschap verblijft in het eco-vriendelijke Brando Resort. DiCaprio kwam hier al meerdere keren met Mike en Irena, maar steeds met andere vriendinnen. Zo zou de acteur het resort ook bezocht hebben met modellen Nina Agdal, Toni Garnn en Kelly Rohrbach.

Dat Leo hier graag komt, is geen verrassing. Het is prachtig, zo blijkt uit Instagramfoto's van Irena. Bovendien is het eiland zo afgelegen dat er geen paparazzi komen. Een reden voor oud-president Barack Obama om ook een reisje naar het eiland te boeken. 'Als Leo hier meerdere malen kan komen met verschillende vrouwen en er is geen enkele foto van, dan moet ik daar ook heen', grapte Obama ooit.

 

@camimorrone when the girl is lovelier than paradise

Een bericht gedeeld door IRENA MEDAVOY (@irenamedavoy) op

Reacties