×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne toont waanzinnige babybuik

23.04.2018 -

De zwangere Roxeanne Hazes heeft een prachtige foto van haar babybuik gedeeld op Instagram. En die foto moet je gewoon even zien!


Roxeanne maakte de foto tijdens een middagje varen op de Vinkeveense plassen met haar grote liefde Erik Zwennes. En dat ontspannende varen had de 'zwangeres' zeker verdient, want ze stond vrijdag- en zaterdagavond 'gewoon' op het podium bij Holland Zingt Hazes. Deze editie droeg ze het nummer Kleine Jongen op aan haar aangeboren zoontje, iets wat velen in de zaal tot tranen toe wist te ontroeren.

Rox maakte in januari bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje: 'We leven op een roze wolk', zei ze daar toen over. 

 

 

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

 

Super heet hier op het waterIk hou van jou heerlijke baby momma van me

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

Foto: © Reni van Maren

Reacties