×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Edwin Evers maakt hilarische parodie op Dotan

18.04.2018 -

Dotan houdt de gemoederen in Nederland flink bezig. De zanger kwam onder vuur te liggen nadat duidelijk werd dat hij meerdere nepprofielen en een zieke fan heeft verzonnen om zijn eigen imago op te krikken. Edwin Evers denkt daar het zijne van en maakte vandaag een hilarische parodie waarin hij de geplaagde Dotan op de hak neemt.


'Wat ben ik geweldig, ja ik like mezelf. Ik had tweeduizend volgers, nou ja, eigenlijk de helft. Maar ik zoog de verhalen zomaar uit mijn duim. Tot de Volkskrant kwam bij mij. En ik dacht, is het nu voorbij, dat is de grote vraag. Want ik viel dus op mijn bek. Maar nu zit ik met die trommels in mijn maag, hij is te koop nou', is te horen in de parodie die Edwin Evers schreef naar aanleiding van het nieuws over de zanger. 

Dotan zelf heeft een video opgenomen waarin hij zegt afstand te nemen van het verhaal over het zieke jongetje omdat hij daar niets mee te maken zou hebben. De profielen waren een oorzaak omdat hij 'dom, jong en té ambitieus' was. Tja...

 

Foto: © Reni van Maren

Reacties