×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vlam in de pan voor Jan de Hoop

10.04.2018 -

Tijdens de opnames van het nieuwe RTL 4-programma Superstar Chef is het keukenblokje van deelnemer Jan de Hoop in brand gevlogen.


'Het was maar een klein keukenblokje. Ik had weinig ruimte om mijn culinaire gaven tentoon te spreiden', vertelde de nieuwslezer aan tafel bij de talkshow 5 Uur Live.

Jan kreeg een stoomcursus koken van meesterkok Angélique Schmeinck. 'Ik kook thuis nooit. Ik doe mee voor de lol', aldus Jan. Hij bleek niet eens een ei te kunnen bakken. 'Het ging althans op drie punten mis, zo brak onder meer de eierdooier', zei Schmeinck.

Jan heeft veel geleerd van het kookprogramma. 'Koken vergt rust en kalmte, overzicht en organiseren', weet Jan nu. In de loop van de culinaire strijd revancheerde Jan zich door oesters te openen en makreel te fileren.

Acht bekende Nederlanders doen mee aan het programma dat op 24 april begint bij RTL 4. Ruben van der Meer vormt een duo met Freek van Noortwijk. Ronald de Boer is gekoppeld aan Jaimie van Heije. Kaj Gorgels gaat met André Gerrits de keuken in. De overige deelnemers zijn Monique Smit, Jelka van Houten, Goedele Liekens en Anouk Hoogendijk. Volgens Jan de Hoop hebben meerdere kandidaten snijwonden opgelopen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © Reni van Maren

Reacties