×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon komt er niet uit met ex

09.04.2018 -

Gordon en zijn vermeende ex Kevin B. zijn er ook na een laatste dringende oproep van de rechter niet samen uitgekomen. Op 23 april doet de rechtbank daarom uitspraak in het kort geding dat door Kevin werd aangespannen.


De voorzieningenrechter in Lelystad wees beide heren erop dat intieme correspondentie van beiden op straat kan komen te liggen als gevolg van een vonnis. Hoewel Gordon in tranen was toen hij hoorde dat Kevins grootste wens is met rust gelaten te worden, komt het toch tot een uitspraak.

Kevin eist een contactverbod, dat met een dwangsom kracht bij moet worden gezet. Dat gaat volgens Gordon en zijn advocaat te ver. De entertainer wil op zijn beurt een rectificatie, zodat hij 'gerehabiliteerd wordt in mijn status als BN’er dat ik geen leugenaar ben'. Dat vinden Kevin en zijn advocaat dan weer een brug te ver.

Gordon presenteerde Kevin in februari op social media als zijn nieuwe vriend. Volgens de arts in opleiding is er echter nooit sprake geweest van een relatie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © Reni van Maren

Reacties