×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon vandaag voor de rechter

09.04.2018 -

De rechtbank in Lelystad buigt zich vandaag over de kwestie van Gordon en de man waarin hij zijn nieuwe liefde zag. Deze Kevin uit Almere eist tijdens een kort geding een volledig contactverbod.


Gordon zette in februari berichten op Facebook en Instagram waarin hij Kevin presenteerde als zijn nieuwe liefde. De man claimde echter al snel dat er nooit sprake is geweest van een liefdesrelatie en eiste dat alle foto's waar hij samen met Gordon op stond en eventuele naamsvermeldingen van sociale media werden verwijderd. Gordon noemde Kevin op zijn beurt een oplichter die een dubbelleven zou leiden.

Het kort geding leek eerder van de baan, maar de advocaat van Kevin heeft afgelopen vrijdag laten weten dat het toch doorgaat. Gordon gaf in februari al gehoor aan de eis om alle berichten op social media over de man te verwijderen. Het gaat nu nog om het stoppen met lastigvallen en stalken, zegt Kevins advocaat Vincent van der Velde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © Reni van Maren

Reacties