×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tweede vrouw beschuldigt schoonvader Pippa

05.04.2018 -

David Matthews, de schoonvader van Kate Middletons jongere zusje Pippa, heeft een nieuwe beschuldiging van verkrachting aan zijn broek hangen.


Volgens The Sun claimt een tweede vrouw dat de 74-jarige hotelbaas haar in de jaren tachtig heeft gedwongen om seks met hem te hebben. Rechercheurs van de politie in South Yorkshire onderzoeken de aanklacht.

Een vrouw, nu in haar dertiger jaren, beschuldigde Matthews eerder al dat hij haar in 1998 en 1999 op St. Barts en in Parijs zou hebben verkracht. De multimiljonair werd vorige week gearresteerd op de luchthaven Parijs-Orly nadat een familielid naar de politie was gestapt. Hij wordt voorgeleid aan rechters in de Franse hoofdstad.

Matthews ontkent alle aantijgingen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties