×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe vervangt Chantal Janzen in RTL-show

04.04.2018 -

Yolanthe Sneijder Cabau vervangt Chantal Janzen vanaf komend seizoen als presentatrice van de RTL-show De jongens tegen de meisjes.


RTL maakte woensdag bekend dat Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper en Marlijn Weerdenburg meedoen in het zevende seizoen. Mede-presentator Tijl Beckand krijgt dit seizoen versterking van Leo Alkemade, Tino Martin en Fred van Leer. De uitzendingen beginnen zondag 22 april.

De jongens tegen de meisjes staat in het teken van de verschillen tussen mannen en vrouwen. Wie werken het best samen en wie kan het andere geslacht het beste inschatten? Zijn het de competitieve mannen of zijn het de multitaskende vrouwen? Wekelijks wordt gestreden om de winst, en verdient het winnende team waardebonnen voor hun publiek.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties