×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B zet 'geheime wapen' Eddie Murphy in

30.03.2018 -

Dat het allesbehalve gezellig is tussen Mel B en haar ex-man Stephen Belafonte is geen geheim, maar in de strijd om de bezoekrechten van haar 10-jarige dochter Angel zet de Spice Girl nu haar geheime wapen in: Eddie Murphy. Oftewel, de biologische vader van het meisje.


Belafonte zegt meer een vaderfiguur geweest te zijn voor Angel dan Eddie en vindt dan ook dat hij recht heeft op het bezoeken van zijn stiefdochter. Mel is het hier niet mee eens en claimt dat Murphy zich ondanks een 'afwezige' start goed heeft hersteld wat betreft het vaderschap. Angel en Eddie zouden elkaar regelmatig zien en allebei blij te zijn met elkaars aanwezigheid in hun leven.

Omdat Belafonte geen bloedverwant is van Mel's dochter maakt hij minder kans op bezoekrecht dan haar echte vader. De Spice Girl beweert dat haar ex er alles aan gedaan heeft om het herstelde contact tussen Eddie en Mel te saboteren. Zo zou hij via Mel's telefoon valse berichtjes naar Eddie's assistent gestuurd hebben om te zeggen dat bepaalde afspraken met Angel niet doorgingen.

Belafonte ontkent alle beschuldigingen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties