×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arie Boomsma onder het mes

29.03.2018 -

Arie Boomsma is onlangs wéér onder het mes gegaan. De ijdele presentator onderging eind vorig jaar zijn eerste haartransplantatie en vorige week was het opnieuw raak.


Tijdens een uitzending van RTL Boulevard was zeer duidelijk te zien dat Arie onlangs opnieuw onder het mes is geweest. Arie schaamt zich nergens voor en geeft ruiterlijk toe dat hij problemen heeft met zijn dunner wordende haar. 'Ik vond het vervelend om steeds maar weer bezig te zijn met waar de camera's stonden als ik met opnames bezig was. Vanuit sommige kanten zag je heel duidelijk dat mijn haar dunner werd. Grijs worden vind ik niet erg, maar ik wil zelf graag bepalen wanneer ik kaal wordt, of hoe kort ik mijn haar scheer. En ja, natuurlijk heeft het ook met een stukje ijdelheid te maken,' lacht Arie.
 

Reacties