×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Hilton wil nog dit jaar trouwen

27.03.2018 -

Paris Hilton en haar verloofde Chris Zylka hebben nog steeds geen datum geprikt voor hun huwelijk. Wel weet de socialite dat het grote feest nog dit jaar plaats moet vinden.


'Ik probeer nog steeds een datum te vinden', twittert de hotelerfgename. 'Het is hartstikke moeilijk vanwege mijn hectische werkschema en het feit dat ik altijd maar reis en werk, maar het moet zeker dit jaar gebeuren.'

De bruiloft kwam afgelopen weekeinde weer ter sprake toen Paris haar verlovingsring kwijtraakte in een club. Na een hysterische zoektocht bleek de diamant in een champagnekoeler te liggen.

Hoe het feest er straks uit moet zien, weet Paris al wel. 'Ik wil dat het de meest speciale dag van mijn leven wordt, net zoals een sprookje in een Disney-film.'

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties