×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wietze begint met 'hoop ideeën' aan radioshow

26.03.2018 -

Wietze de Jager is afgelopen weekend met 'een hoop leuke ideeën' begonnen aan zijn nieuwe radioshow. De 29-jarige dj is voortaan elke zaterdag- en zondagmiddag tussen 12.00 en 15.00 te horen op 538.


'Ik heb er lang naar uitgekeken om dit radioprogramma te maken', begon Wietze zijn show. Hij was bijna een jaar uit de ether na zijn ruzie met Mattie Valk, met wie hij jarenlang een succesvol duo vormde op Qmusic. De twee zouden overstappen naar een andere zender, maar Mattie besloot - zonder medeweten van Wietze - toch bij Qmusic te blijven. Daarop meldde Wietze zich vorig jaar mei ziek.

Zaterdagmiddag ging Wietze niet meer in op de ruzie met Mattie: 'Het is een tijdje geleden dat ik radio heb gemaakt. Heb je dat niet meegekregen? Prima, ik heb een hoop leuke ideeën, ik heb er veel zin in'.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties