×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Simon Keizer reed zijn zwaarste tocht ooit

23.03.2018 -

Simon Keizer heeft een 'helse rit' gereden om geld op te halen voor het onderzoek naar lymfeklierkanker: 'Nog nooit zo'n zware tocht gehad. Het was de hel'.


'Wat was het zwaar!', begint Simon Keizer zijn vlog. Simon doet elk jaar mee aan de Hollandse100 om geld op te halen voor het onderzoek naar lymfeklierkanker, waar zijn moeder aan lijdt. 

(Vanaf 2:40): 'Ik was zo dicht bij het afstappen maar kon dat niet maken tegenover al mijn persoonlijke donateurs. De 45 kilometer die volgden waren oprecht de hel. Ik zat er helemaal doorheen, mijn benen waren verzuurd en mijn conditie was op het nulpunt', vertelt Simon in de video. 

Maar hij heeft doorgezet: 'Over die 45 kilometer heb ik tweeëneenhalf uur gedaan. Maar uiteindelijk kom je dan binnen en hebben we met zijn allen die prestatie geleverd. En dan zie je dat eindbedrag van ruim driehonderdduizend euro wat is opgehaald voor onderzoek en dan weet je weer, dit was het allemaal waard', besluit hij.

 

Foto: © Instagram Simon Keizer

Reacties