Barbie ’trots’ op gelekte sekstape

Samantha is in de nieuwe video van een Haagse vlogger bijzonder openhartig over de gelekte sekstape van eerder deze maand. Sterker nog, de blondine stelt 'trots' te zijn op het eindresultaat.

In de video is Samantha te zien aan tafel met ex-liefde, nu dus weer hernieuwde liefde, Rolf. En in dat gesprek kan de sektape natuurlijk niet onbesproken blijven. Saillant detail: Barbie stelt trots te zijn op de gelekte tape: 'Ik zat in de afkickkliniek en verveelde me. Daardoor besloot ik om dat filmpje te gaan maken. Ik heb het zelf gefilmd. Ik kreeg er veel complimentjes over', vertelt ze tegen Rolf. De ex-pornoster geeft vervolgens eerlijk toe de video bekeken te hebben met zijn vriend, de Haagse vlogger Gekke Petertje.

Samantha stelde eerder deze maand nog 'kapot van verdriet' te zijn door de gelekte sekstape. Sterker nog, ex-woordvoerder Jake Hampel vertelde dat Rolf achter het lekken van de video zat en dat Barbie 'woest' op hem zou zijn. Een merkwaardige omwenteling is deze uitspraak dan ook te noemen…