×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tiffany Trump en vriend uit elkaar

22.03.2018 -

Het rommelt bij de familie Trump. Nadat Vanessa Trump afgelopen week een scheiding aanvroeg van haar echtgenoot Donald Trump Jr., is nu ook de relatie van de Tiffany Trump (24) op de klippen gelopen.


De jongste dochter van de Amerikaanse president maakte na twee jaar een einde aan haar samenzijn met Ross Mechanic (23). De reden van hun breuk zou haar verhuizing naar Washington D.C. zijn, meldt Page Six.

'Tiffany en Ross waren heel serieus met elkaar, maar maakten eind vorig jaar stilletjes een einde aan hun relatie. Ross wilde niet dat ze zonder hem ging verhuizen en wilde het liefst continue bij haar zijn. Het werd te ingewikkeld allemaal en dus besloten ze ieder hun eigen weg te gaan', aldus een bron tegenover de krant.

'Het was voor hem moeilijk om te begrijpen dat Tiffany zichzelf en haar loopbaan op de eerste plek zet. Ze heeft absoluut geen interesse in een nieuwe relatie, maar ze wil zich volledig focussen op haar rechtenstudie en om iets op eigen kracht bereiken', besluit de bron.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties