×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan de Hoop schiet compleet uit zijn slof

19.03.2018 -

Jan de Hoop is op Twitter compleet los gegaan tegen een webwinkel in dierenbenodigdheden nadat die de paté voor zijn hond is kwijtgeraakt.


'Speciale paté voor onze Bob is zoek en de meneer aan de telefoon is op geen enkele manier te bewegen om uit te zoeken wat er aan de hand is', schreef Jan laaiend op Twitter. Hij riep zijn volgers dan ook op om 'nooit, maar dan ook nooit' iets voor je dier bij de betreffende webshop te bestellen.

Toch voelde de uitbarsting niet helemaal goed bij de presentator. Al snel plaatste hij het volgende: 'Ik had de tweet over de paté voor Bob niet moeten plaatsen. het is voor mij allemaal erg emotioneel met Bob'. Zijn boxer is momenteel ziek, ook een reden dat Jan even geen vlog plaatste. Het zorgt voor drukte en nachten met weinig slaap, schreef hij twee dagen geleden.

Dat de presentator nogal een dierenliefhebber is, bleek ook wel toen hij bij het Ontbijtnieuws weigerde beelden uit te zenden waarin biggetjes werden gecastreerd.

Foto: © Twitter Jan de Hoop

Reacties