×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eva Longoria blij met zwangerschap

16.03.2018 -

Eva Longoria vierde deze week haar 43ste verjaardag. Cadeautjes hoefde de actrice uit Desperate Housewives niet. Haar mooiste geschenk draagt ze bij zich, zegt ze zelf op Instagram. Eva is namelijk zwanger.


De actrice plaatste een feestelijke verjaardagsfoto waarop ze te zien is met een aantal boeketten en bloemstukken. Op de foto is haar babybuik duidelijk te zien. 'Ik kan niet geloven dat ik op deze verjaardag een kindje in mij heb!', schrijft Eva bij de foto. 'Bedankt allemaal voor de verjaardagswensen! Het is een geweldig jaar geweest, maar mijn grootste geschenk heb ik al gekregen'. Op haar boodschap werd flink gereageerd. Victoria Beckham, Reese Witherspoon en Victoria Banks feliciteerden haar.

In december maakte de actrice bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Eva verwacht het kindje met haar man José waar ze mei 2016 in het Mexicaanse Acapulco mee in het huwelijksbootje stapte.


De baby, een jongetje, zal het eerste kind van Eva zijn met haar man, de Mexicaanse tv-manager Jose 'Pepe' Baston. De actrice moet naar verluidt dit voorjaar bevallen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties