×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Botbreuk stopt Amber Heard niet

16.03.2018 -

Amber Heard heeft een bot in haar been gebroken. Waar ze de blessure heeft opgelopen, heeft de actrice niet bekendgemaakt.


Amber deelde deze week twee foto's op Instagram. De eerste was gemaakt bij een dokterspost of in een ziekenhuis. Ze draagt er een schort op en leunt op krukken. 'MRI-chic op krukken', schrijft ze bij het kiekje. Later deelde ze een nieuwe foto van zichzelf op krukken, deze keer omringd door een groep vriendinnen, met daarbij de boodschap: 'Laat een gebroken bot nooit een goed etentje verpesten'.

Alhoewel het er op de foto's naar uitziet dat ze niet op haar rechterbeen kan steunen, lijkt Amber geen gips te hebben gekregen. Ze vertelt in de posts niet welk bot ze heeft gebroken.

 

Crutching MRI-chic

Een bericht gedeeld door Amber Heard (@amberheard) op

 

Note: never let a broken bone get in the way of good dinner party

Een bericht gedeeld door Amber Heard (@amberheard) op

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © Instagram Amber Heard

Reacties