×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geruchten over huwelijk Sharon Stone

12.03.2018 -

Het heeft er alle schijn van dat Sharon Stone binnenkort gaat trouwen. De actrice, vooral bekend van de film Basic Instinct, werd afgelopen weekend gespot met een verlovingsring met diamant om haar linker ringvinger.


De actrice maakte in januari haar relatie met Angelo Boffa openbaar toen ze samen met haar nieuwe vriend naar New York afreisde. Daar vierde het stel de release van haar moordmysterieserie Mosaic, geregisseerd door Steven Soderbergh.

Bekijk de foto's van de gigantische verlovingsring hier.

Vertegenwoordigers van de actrice, die moeder is van Roan (17), Laird (12) en Quinn (11), hebben nog niet gereageerd op alle speculaties. Als het verlovingsnieuws waar is, wordt dit het derde huwelijk van Sharon.

Ze was van 1984 tot 1990 getrouwd met tv-producent Michael Greenburg. In 1998 stapte ze met redacteur Phil Bronstein in het huwelijksbootje. Ze scheidden in 2003. Stone had ook relaties met producer William J. MacDonald in 1993, en met regisseur Bob Wagner in 1994.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties