×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon reageert: 'Ik lach erom'

07.03.2018 -

Gordon heeft op Instagram gereageerd op alle mensen die hem uitmaken voor leugenaar naar aanleiding van zijn biografie.


'Een week al uitgescholden voor leugenaar, beschimpt en bespot in programma’s en door collega’s omdat ik niet zoals door velen gezegd mijn waarheid maar dé waarheid heb durven opschrijven. Ik lach erom en weet dat mijn levensverhaal voor velen juist wel respect op heeft geleverd', reageert Gordon.

De presentator viert met zijn post dat het boek vanuit het niets op de eerste plaats is binnengekomen in de bestsellerslijst. De derde druk gaat vandaag in productie, zo laat hij weten.


Het boek van Gordon maakt veel los in (bekend) Nederland. Zo namen onder anderen Gerard Joling en John Ewbank afstand van Gordons verhalen. Lydia, de zus van de voormalig zanger, liet weten naar de rechter te willen stappen om zijn uitlatingen. Ook Gordons broer Johny zou dat van plan zijn.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © Reni van Maren

Reacties