×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jeroen van der Boom gooit boek Gordon terug

06.03.2018 -

Jeroen van der Boom heeft geen hoge pet op van de nieuwe biografie van Gordon. Niet zo raar, de Topper komt er in het boek van de entertainer niet bijzonder goed vanaf. Ook Jeroen krijgt een veeg uit de pan van de RTL-ster, maar heeft het boek zelf nog niet gelezen.


Gordon en Jeroen leven al jaren in onmin. Gordon vertelde al eerder dat hij het boek aan de meeste mensen die erin voorkomen had opgestuurd. Zo ook naar Jeroen. 'Toen ik zondag thuis kwam van vakantie lag er inderdaad een wit pakketje op mij te wachten,' vertelde de Topper op Radio 538. Hij heeft er echter geen letter in gelezen. 'Nee, ik ben naar zijn huis gereden en heb het bij hem over het hek in de tuin gegooid,' aldus Jeroen, die bij Gordon om de hoek woont in Blaricum.

De villa van Gordon, waar Jeroen het boek over het hek heeft gegooid.

 

 


 

Reacties