×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Belushi gaat scheiden

06.03.2018 -

De echtgenote van Jim Belushi zet na bijna twintig jaar een punt achter hun huwelijk. Jennifer Sloan diende maandag in Los Angeles de scheidingspapieren in.


Het is het derde huwelijk van de According To Jim-acteur dat op de klippen loopt. In de jaren 80 was hij acht jaar getrouwd met Sandra Davenport, met wie hij zoon Robert heeft, die ook acteur is. is. In de jaren 90 stapte Jim opnieuw in het huwelijksbootje, om twee jaar later weer te scheidden. Jim en Jennifer trouwden in 1998. Ze hebben twee tienerzoons, Jamison en Jared.

De derde scheiding van Jim werd maandag in gang gezet op de sterfdag van zijn broer, John Belushi, meldt US Weekly. De acteur en komiek was één van de zeven grondleggers van de Amerikaanse sketchshow Saturday Night Live. Hij overleed in 1982 op 33-jarige leeftijd aan een overdosis.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties