Khloé Kardashian krijgt ook een dochter

Net als haar (half) zussen Kylie Jenner en Kim Kardashian krijgt Khloé Kardashian ook een meisje. De realityster is zwanger van haar eerste kind, dat ze verwacht met haar vriend Tristan Thompson. Dit werd tijdens de laatste aflevering van het huidige seizoen Keeping Up With The Kardashians bekend gemaakt.

Khloé was in shock dat het een meisje wordt, omdat ze zelf dacht dat ze een jongetje zou krijgen: 'Als je voor jezelf het geslacht denkt te weten en mensen om je heen dat bevestigen, omdat je je dan 'zus en zo' voelt, dan komt het als een complete schok als het tegenovergestelde dan waar blijkt te zijn'.

Oudere zus Kim twitterde daarna het vrolijke nieuws de wijde wereld in, wat niet iedereen kon waarderen. 'Kunnen jullie Kardashians nooit eens een avond aan anderen gunnen? Eerst twittert Kylie over haar baby tijdens de Super Bowl en nu komt het nieuws van Khloé tijdens de uitreiking van de Oscars', reageerde een volger. Er kwamen ook veel gelukswensen binnen voor de aanstaande ouders, die enorm uitkijken naar de komst van de kleine.