×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Veel kleurige jurken op rode loper

05.03.2018 -

In tegenstelling tot de Golden Globes, waar bijna alle aanwezigen gekleed kwamen in het zwart, was de rode loper bij de Oscars een stuk kleurrijker. Vooraf had de organisatie Time's Up al via Twitter bekend gemaakt dat alle 'sisters' in alle kleuren van de regenboog gekleed zouden gaan.


Veel dames hulden zich in het wit, waar de 80-jarige Jane Fonda qua jurk met kop en schouders boven iedereen uit stak. De Hollywood-legende droeg een schitterende japon van het Franse merk Balmain, waarmee ze kracht en zelfverzekerdheid uitstraalde. Exact dat wat de beweging Time's Up wil uitdragen. Andere genodigden die voor een witte jurk kozen waren onder andere Mary J. Blige, Laura Dern en Margot Robbie. Op social media werd al gegrapt dat veel aanstaande bruiden hun inspiratie voor een trouwjurk bij de Oscars konden opdoen.

Rood, blauw, roze, goud, geel, kleurige prints: alles was vertegenwoordigd op de rode loper, waardoor het geheel er een stuk vrolijker uitzag dan bij de Golden Globes. Zelfs Whoopi Goldberg, die steevast verschijnt in een pak bij dergelijke evenementen, had zich voor de gelegenheid in een kleurrijke jurk met bloemenprint gehuld. 'Ik draag er wel makkelijke schoenen onder, die zie je toch niet', zei de actrice.

Bijzonder was de jurk van de 86-jarige Rita Moreno. De actrice droeg dezelfde jurk als bij de Oscars van 1962, waar ze een Oscar won.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties