×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kylie Jenner deelt foto van baby Stormi

02.03.2018 -

Een maand nadat Kylie Jenner beviel van haar eerste kind Stormi Webster, een kerngezonde dochter, deelt de realityster nu een kiekje van de kleine op Instagram: 'Mijn engeltje is vandaag precies een maand oud'.


De trotse vader Travis Scott deelde even daarvoor een foto op Snapchat, waarop Stormi met een trui te zien met daarop de tekst 'Daddy'.

Kylie lijkt een maand na de geboorte van de kleine alweer aardig 'back in shape'. Van overtollige zwangerschapskilootjes is niets te zien, al draagt de jongste 'KarJenner' telg een onesie op haar laatste foto, waardoor haar strakke figuurtje niet helemaal te zien is.

Het moederschap doet Kylie enorm goed, zo meldde een insider tegenover E! News. 'Moeder worden, en zijn, is haar roeping, ze is hiervoor geboren. Haar baby meenemen naar huis is het grootste geluk dat ze ooit heeft mee mogen maken. Kylie is echt ondersteboven van deze bijzondere gebeurtenis'.

 

my angel baby is 1 month old today

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © Instagram Kylie Jenner

Reacties