×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tatjana Simic hint op terugkeer Flodder

Blondine heeft al een idee voor opvolger

02.03.2018 -

Tatjana Simic heeft in een interview met RTL Boulevard gehint naar een remake van de hitserie Flodder.


'Ik weet dat er iets gaat gebeuren...', zei Tatjana geheimzinnig. De actrice speelde destijds de rol van dochter Kees in het asociale gezin. 'Het heeft niets met mijzelf te maken maar er gaat wel iets komen'. 

De blondine is inmiddels 54 en ziet het daardoor niet meer zitten om zelf in de rol te kruipen van de sexy dochter. Maar ze heeft wel al haar opvolger voor een remake in gedachten: 'Marieke Elsinga is een ontdeugend, lekker wijf'. En daarnaast heeft ze volgens de actrice overeenkomsten met Kees: 'Kees Flodder is een ontdeugend meisje, maar ze is gewoon one of the guys. Ze doet veel met haar broers en doet alles voor ze'. 

De avonturen van de familie Flodder waren in de jaren '80 en '90 een groot, nationaal succes. Of de remake van de serie ook in deze trant zal liggen is momenteel nog niet bekend, maar aangezien kijkers het nog steeds de beste Nederlandse serie van de afgelopen 25 jaar vinden, zou een comeback niet heel raar zijn.

De échte Johnnie Flodder zal natuurlijk altijd Coen van Vrijberghe zijn. De acteur overleed echter in 1997 aan een hartstilstand.

Foto: © Reni van Maren

Reacties