×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Piet Veerman bij de dood weggehaald

02.03.2018 -

Piet Veerman's leven hing drie jaar geleden aan een zijden draadje maar inmiddels gaat het stukken beter met de Volendamse zanger van The Cats: 'Toen had ik nooit gedacht mijn 75e verjaardag te kunnen vieren'.


'De bovenste kwab van mijn rechterlong is verwijderd, daar zat een tumor van vier bij vijf centimeter', aldus de zanger in een ochtendkrant. 'Het was mazzel dat het plaveiselcellen waren, die zijn vrij passief en hebben niet de neiging om uit te zaaien en ergens anders in mijn lichaam te willen gaan kijken'.

De artsen hebben Piet verzekerd dat de zieke cellen niet meer terugkomen. 'Er werd toen gezegd dat ik wel een jaar nodig zou hebben om te herstellen, maar dat is iets te rooskleurig voorgespiegeld', zegt hij. 'Ik ben nog steeds aan het herstellen. Verder mag ik niet klagen, ik heb gewoon veel geluk gehad'.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © Reni van Maren

Reacties