×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams meerdere keren bijna dood

28.02.2018 -

Robbie Williams worstelt al jaren met psychische problemen. De zanger zegt in gesprek met The Sun dat hij 'een ziekte in zijn hoofd' heeft dat hem wil 'doden'.


'Ik moet er altijd voor waken', aldus de 44-jarige Brit, die gedurende zijn leven meerdere keren dicht bij de dood was.

'Soms overweldigt het me en soms heb ik het ook nodig om op het podium te komen', zegt Robbie, die naar eigen zeggen ook veel gelukkige en rustige momenten kent: 'Maar meestal ben ik gewoon een mens, die probeert om te gaan met wat zich tussen zijn oren afspeelt'.

Door drugs- en alcoholgebruik speelde Robbie, die naast psychische problemen ook worstelde met dingen als plankenkoorts en zijn gewicht, met zijn leven. 'De dingen die ik mijzelf heb aangedaan... Ik ben er dichtbij geweest', zegt Robbie over de dood. 'Het is zo vaak dichtbij geweest'.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties