×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Crematie Mies Bouwman in besloten kring

27.02.2018 -

De crematie van Mies Bouwman is dinsdag 6 maart in crematorium Amersfoort in Leusden. De uitvaartplechtigheid is in besloten kring. Dat liet Joost Timp, de zoon van de maandag overleden televisiepresentatrice dinsdag weten. In Leusden had in 2013 ook de crematie plaats van Leen Timp, de man van Mies Bouwman.


Op minstens twee plaatsen zijn dinsdag condoleanceregisters geopend. Het gaat om het Huis van de Gemeente in Rhenen en in het multifunctionele gebouw Het Bestegoed in het dorp Elst waar Mies Bouwman woonde. De familie heeft er geen bezwaar tegen als ook op andere locaties in het land condoleanceregisters kunnen worden getekend, zei Timp.

Mies Bouwman overleed maandagmiddag thuis in Elst in het bijzijn van haar kinderen. Ze was 88 jaar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties