×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heather Locklear opgepakt na huiselijk geweld

26.02.2018 -

Heather Locklear is gearresteerd vanwege huiselijk geweld en mishandeling van een agent. De 56-jarige actrice werd zondagavond in haar woning in Thousand Oaks aangehouden, meldt TMZ.


De broer van Locklear zou haar hebben zien vechten met haar vriend en belde de politie. Toen agenten haar probeerden aan te houden, begon de Amerikaanse te schoppen en slaan. Ze werd in de boeien geslagen en voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De Melrose Place-ster heeft korte tijd in de cel gezeten en is daarna op borgtocht vrijgelaten.

Locklear heeft in het verleden vaker te maken gehad met huiselijk geweld. In 2011 raakte ze slaags met haar toenmalige vriend Jack Wagner en moest de politie de twee uit elkaar halen. Ook worstelde de actrice met een alcohol- en medicijnverslaving en liet ze zich opnemen in een afkickkliniek.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © Instagram Heather Locklear

Reacties