×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Britt Dekker mist vader enorm

23.02.2018 -

Britt Dekker viert morgen haar eerste verjaardag zonder haar vader. Op Instagram staat ze stil bij deze moeilijke dag die komen gaat.


'Wakker worden op een nieuwe plek, op de boot. Morgen ben ik jarig, de eerste verjaardag zonder mijn vader, zonder zijn taart. Sommigen zeggen dat het leven als de oceaan is: 'Het kan kalm en rustig zijn, maar ook zwaar en heel moeilijk. Maar aan het einde is het altijd prachtig'. Ik hoop dat ze gelijk hebben...', schrijft Britt bij de foto. 

Britt Dekker blaast morgen 26 kaarsjes uit! Je verjaardag is natuurlijk een feestdag maar dit jaar wel met een zwart randje. Haar vader overleed in november plotseling na een val op de werkvloer. 

Foto: © Instagram Britt Dekker

Reacties