×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

The Voice-winnaar Jim snapt kritiek op coachrol Lil'Kleine niet

19.02.2018 -

De kersverse The Voice-winnaar Jim van der Zee vindt het niet gek dat Lil' Kleine volgend seizoen één van de coaches is in de talentenjacht. Volgens hem hoef je geen zanger te zijn om goed te kunnen coachen.


'Ik ken zijn muziek niet goed en ik ken hem persoonlijk ook niet, maar de negatieve reacties op zijn coachschap snap ik niet zo goed', zei Jim vandaag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. 'Iemand hoeft zelf geen zanger te zijn om een goede coach te kunnen zijn en je goed te kunnen begeleiden'.

Volgens Jim krijg je als kandidaat geen zangles van je coach: 'Het gaat echt om de begeleiding in alles eromheen. En misschien kan hij dat wel heel erg goed. Ali B kan dat als rapper in ieder geval erg goed. Of talenten ook voor Lil' Kleine gaan kiezen zal volgend seizoen moeten blijken maar ik zou niet weten waarom niet'.

Lil' Kleine vervangt volgend seizoen Miss Montreal op de draaiende stoelen van het RTL-programma.

Foto: © Still video

Reacties