×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bloeiende liefde tussen Niall Horan en Hailee Steinfeld

19.02.2018 -

Er zou iets moois zijn opgebloeid tussen Niall Horan en Hailee Steinfeld. Het voormalig One Direction-bandlid en de actrice werden zaterdag samen gespot bij een concert van de Backstreet Boys.


Een fan plaatste een video op Twitter waarop de twee zich zichtbaar vermaken tijdens het concert. Ook de mannen van de Backstreet Boys was het niet ontgaan dat Niall voor het podium stond; AJ McLean kwam tijdens het nummer I Want It That Way even langs bij de jonge zanger en liet hem een stukje meezingen.

De geruchten over een romance tussen Niall en Hailee ontstonden in december, toen de zanger verjaardagsfelicitaties stuurde via Instagram. 'Fijne verjaardag voor de liefste persoon op de planeet en één van mijn beste vrienden', schreef hij bij een foto van de twee. Hij sloot het bericht af met 'Ik hou van je Hails'.

Foto: © Instagram Niall Horan

Reacties