Officiële bevestiging nieuwe liefde Pommeline

Het nieuws kwam begin februari naar buiten dat Temptation Island-stel Pommeline en Merijn uit elkaar ging. Over de reden bleef het gissen maar Diana Gabriels, plastisch chirurg van de sterren én Youtuber, wist in haar video al te onthullen dat de rondborstige blondine verliefd zou zijn geworden op een andere man.

En niet zomaar een andere man. Het zou gaan om de veelbesproken Fabrizio uit het nieuwe seizoen van Temptation Island. Pommeline zou daar in de video alles over verteld hebben maar het filmpje werd vervolgens offline gehaald en opnieuw geüpload zónder de gedeeltes over Fabrizio of Merijn.

Tot nu. De video is opnieuw online gezet mét de stukken waar iedereen nieuwsgierig naar was. 'Het is voor mij moeilijk om hierna te kijken', vertelt Pommeline wanneer ze samen met Diana naar het nieuwe seizoen van Temptation Island kijkt, waar nieuwe liefde Fabrizio in zit. Ook geeft ze toe nog steeds van Merijn te houden: 'Het is daarom dat ik zo weinig zeg over hem, omdat ik dat wat raar vind. Merijn heeft het ook uitgemaakt', vervolgt ze in tranen.