×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Aaron Paul krijgt bijzondere naam

16.02.2018 -

Breaking Bad-acteur Aaron Paul en zijn vrouw Lauren hebben hun vorige week geboren dochtertje een bijzondere naam gegeven. Het meisje heet Story Annabelle.


Op de geboorte-akte van de kleine, waar The Blast de hand op wist te leggen, is ook te lezen dat het meisje de achternaam Paul heeft gekregen. Eigenlijk is dat niet de achternaam van Aaron, hij heet voluit Aaron Paul Sturtevant, en gebruikt Aaron Paul als artiestennaam.

Story is het eerste kindje van Aaron en Lauren. De acteur leerde zijn acht jaar jongere vrouw kennen tijdens festival Coachella. Hij ging op 1 januari 2012 op zijn knieën in Parijs, op 26 mei 2013 trouwden Aaron en Lauren in Malibu. Vorig jaar september maakten ze met een foto van de bolle buik van Lauren op Instagram het blije nieuws bekend. 'Kijk wat ik heb gedaan', schreef Aaron bij het kiekje.

 

 

Een bericht gedeeld door Aaron Paul (@glassofwhiskey) op

Foto: © Instagram Aaron Paul

Reacties