Reden breuk Pommeline en Merijn onthuld

Het nieuws kwam maandag naar buiten dat Temptation Island-sterren Pommeline en Merijn een punt achter hun relatie hebben gezet. De reden bleef vaag maar lijkt nu te zijn onthuld.

Diana Gabriels, de plastisch chirurge van Pommeline, blijkt precies te weten wat er is gebeurd tussen de twee: 'Ze is gevallen voor verleider Fabrizio'. Fabrizio doet mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island dat momenteel op televisie te zien is. 

De Temptation Island-kijker is in de ban van een mogelijk nieuw koppel. Er is dan ook heel wat te doen rond In Bad Met Pommeline, de nieuwe vlog Diana Gabriels, de plastisch chirurge van Pommeline. Daarin zou de verleidster immers verteld hebben dat ze verliefd is op een ander. 

De vlog van Diana verdween echter even snel als hij verscheen, en werd vervangen door een nieuwe versie. De nieuwe video is opmerkelijk korter, de fragmenten waarin Pommeline over haar nieuwe liefde vertelt zijn weggeknipt. Iets wat ook de kijkers van het kanaal niet is ontgaan: 'Hey, er is een stukje uitgehaald! Waarin ze meer vertelt over wat er is gebeurd. Ze heeft verteld – als ik het goed heb verstaan – dat ze een ander had of leuk vindt en dat haar ex het heeft uitgemaakt. Dat stukje mis ik even', schrijft iemand onder de video. 'De titel was eerst anders… Iets over dat Pommeline de reden vertelde van de break-up, en dat ze verliefd was op een ander, wat is de reden dat je de titel veranderd hebt?', valt er ook te lezen.