×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Selena Gomez behandeld voor depressie

02.02.2018 -

Selena Gomez heeft zich onlangs twee weken in een kliniek laten behandelen voor depressie en een angststoornis. Volgens een insider die Us Weekly sprak, voelt de zangeres zich na de therapie weer een stuk beter.


De voormalig Disney-ster moest in 2016 haar tournee afbreken wegens 'angststoornissen, paniekaanvallen en depressie', zo maakte haar management destijds bekend. Haar behandeling deze maand zou daar een direct gevolg van zijn: 'Ze wil niet weer terugvallen naar haar toestand van toen. Ze probeert daar altijd pro-actief in te zijn'.

Bij Selena werd in 2013 auto-immuunziekte lupus vastgesteld. Haar psychische problemen zijn daar volgens de zangeres bijwerkingen van. 'Zoals velen van jullie weten, heb ik vorig jaar bekendgemaakt dat ik lupus heb, een ziekte die verschillende effecten heeft op mensen', zo verklaarde ze in 2014. 'Ik ben er achtergekomen dat paniekaanvallen en depressie bijwerkingen kunnen zijn van lupus, die weer voor hun eigen uitdagingen zorgen'.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties