×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eminem na vijftien jaar weer in Nederland

29.01.2018 -

Eminem komt naar Nederland. De Amerikaanse rapper geeft op 12 juli een concert in het Goffertpark in Nijmegen, zo heeft organisator Mojo maandag bekendgemaakt. De kaartverkoop start vrijdag.


Het is Eminems eerste Nederlandse show sinds 2003. Toen trad hij twee keer op in de Amsterdam ArenA. Het optreden in Nijmegen maakt deel uit van een wereldtournee die in het teken staat van Eminems laatste album Revival, dat eind vorig jaar verscheen.

Revival werd in Nederland Eminems tweede plaat die de top van de Album Top 100 wist te bereiken. In Groot-Brittannië was het zijn achtste opeenvolgende nummer 1. Hij evenaarde daarmee het record van Led Zeppelin en ABBA.

Foto: © Instagram Eminem

Reacties