Ultieme romantiek voor Patrick en Rossana Kluivert

Het is het toppunt van ultieme romantiek. Voor de tweede keer met je grote liefde in het huwelijksbootje stappen omdat je nog steeds van elkaar houdt. Patrick en Rossana Kluivert zetten deze stap.

Patrick Kluivert vroeg zijn vrouw onlangs opnieuw om het ja-woord. 'We liepen samen om half vijf 's ochtends een rondje op de berg bij ons huis, omdat onze hondenmoeder moest plassen', vertelt Rossana in de Grazia. 'Tijdens die wandeling zei hij: 'Schat, we zijn al bijna twaalf jaar samen, waarvan tien getrouwd. Wil je nog een keer met me trouwen?’', vervolgt ze dolgelukkig.

'Ik dacht: waarom vraag je dat nu terwijl ik in een onesie met de hond op een berg loop? Maar, natuurlijk! En toen haalde hij een doosje tevoorschijn met een ring met een bijzondere, blauwe diamant', beschrijft de voetbalvrouw het bijzondere moment.

Een datum voor het ‘huwelijk’ hebben de twee nog niet: 'Ik heb de ring en we zien wel. Het kan zomaar zijn dat we op een dag het leven willen vieren, onze vrienden bellen en zeggen dat ze de volgende dag om vier uur klaar moeten staan'.

Patrick en Rossana, die in 2008 met elkaar trouwden, zijn nog steeds dol op elkaar: 'We zitten in rustiger vaarwater, hoeven ons naar niemand toe te verantwoorden en zijn hartstikke gelukkig. Ik maak dingen niet mooier of gekker dan ze zijn. We zijn wie we zijn en doen ons ding. Voor mij is dát geluk'.