Cindy Crawford en zoon in Super Bowl reclame

Cindy Crawford en haar 18-jarige zoon Presley maken hun opwachting in een Pepsi-reclame tijdens de Super Bowl van 2018. De commercial kijkt kijkt terug op Cindy's iconische optreden uit 1992, toen ze ook al werkte voor het colamerk.

'Tot op de dag van vandaag komen mensen naar me toe om te zeggen hoeveel ze van mijn spotje uit 1992 houden. Voor mij was dat een groot moment in mijn loopbaan en ik ben er dan ook trots op om deel uit te maken van de pop-cultuur uit die periode. Ik vind het waanzinnig leuk voor mijn fans om nu een nieuwe versie te tonen tijdens de Super Bowl.

Pepsi heeft de afgelopen jaren een rits aan sterren laten schitteren in hun Super Bowl-commercials. Zo maakten onder meer Britney Spears, Faith Hill, Beyoncé, Justin Timberlake, Nicki Minaj, Christina Aguilera, Mariah Carey, Jennifer Lopez, David Beckham, Enrique Iglesias, Janet Jackson, Madonna en Pink reclame voor het merk.

Justin Timberlake treedt op tijdens de halftime-show, die bijkans populairder is dan de prestigieuze wedstrijd zelf. Pink zal het volkslied ten gehore brengen.

Zowel Cindy's zoon Presley als dochter Kaia treden in hun moeders voetsporen wat betreft modellenwerk. Kaia heeft net haar eerste Vogue-cover te pakken en samen met Presley werkt ze onder andere voor Calvin Klein.