Rihanna in tranen op begrafenis neef

Rihanna heeft een zware dag achter de rug. De zangeres woonde de begrafenis van haar met kerst vermoorde neef in tranen bij. Tavon Kaiseen Alleyne (21) werd op 26 december op straat doodgeschoten vlak na het kerstdiner waar de zangeres ook bij was.

Rihanna reageerde direct na het overlijden van haar neefje op de moord. Ze pleitte er online voor wapengeweld per direct een halt toe te roepen.

Ze kan het verlies van haar neef nog steeds niet bevatten. Een dag voor het overlijden van Tasvon vierden ze nog samen Kerstmis op Barbados. 'Rust in vrede neef. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik je gisteren nog in mijn armen hield. Ik had nooit kunnen denken dat het de laatste keer zou zijn dat ik de warmte van je lichaam zou voelen. Ik zal altijd van je blijven houden', schreef ze in een verklaring. Op Barbados werden vorig jaar circa 28 moorden gepleegd, waarvan het merendeel met een vuurwapen.

Tavon liep op de dag van zijn overlijden naar huis in Saint Michael, op Barbados, toen hij verscheidene keren werd beschoten door een man. Hij overleed later in het ziekenhuis. De dader sloeg na de schietpartij op de vlucht. Eventuele getuigen werden vervolgens opgeroepen zich te melden bij de autoriteiten, maar de dader is tot op heden nog niet gevonden.