×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ricky Martin getrouwd

11.01.2018 -

Ricky Martin is getrouwd met zijn verloofde Jwan Yosef. Ik ben nu echtgenoot, maar we gaan het nog groot vieren over een paar maanden', aldus de ster uit The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story. Eerder beloofde de Puerto Ricaan dat het een enorm evenement gaat worden.


Hoewel de huwelijksvoltrekking in stilte heeft plaatsgevonden, zegt de 46-jarige Ricky tegen E! News dat hij en Jwan alles volgens de regels hebben gedaan. "We wisselden geloftes uit, we hebben alles gezworen en alle papieren getekend die er maar getekend moesten worden", aldus Martin.

Martin en de in Syrië geboren kunstenaar Yosef kennen elkaar sinds 2016. Ricky kreeg twee zoons via een draagmoeder, de tweeling Matteo en Valentino.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties