×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heeft Monique aan haar gezicht laten sleutelen?

10.01.2018 -

Monique, de vriendin van André Hazes, is naar eigen zeggen behoorlijk geschrokken toen zij gisteravond op haar telefoon keek. 'Ik zag onder mijn foto behoorlijk wat berichten van mensen die denken dat ik mijn gezicht heb laten opereren en mijn wangen heb opgespoten', aldus Monique. Maar of dat ook zo is?


'Mensen! Dat is gewoon een Instagram-filter. Zonder dat filter heb ik gewoon rimpels en met dat filter is mijn hele gezicht gladgestreken. Ik heb geen rimpels en een kleurtje en dat doen best wel veel meiden. Niks nieuws onder de zon. Ik dacht, ik doe het ook een keer...', aldus Monique in haar Instagramstory.

'No worries dus! Ik heb niet aan mijn gezicht laten opereren en mijn wangen opgespoten. En mijn neus is ook nog steeds even scheef zie ik, ik kan er helaas niets anders van maken', vervolgt ze. Gelukkig maar! 

Bekijk zelf het verschil:

 (Zonder filter)

 (Met filter)

Foto: © Instagram Monique Westenberg

Reacties